top of page

Workshop zakelijk tekenen

Leer visuele vaardigheden en geef je bijeenkomsten een creatieve boost!

02_Workshop.png

Waarom zakelijk tekenen?

Wil je de samenwerking in je teams verbeteren? Wil je meer creativiteit en betrokkenheid tijdens bijeenkomsten? Leer dan hoe je tekenen kan gebruiken om communicatie te verbeteren, ideeën tastbaar te maken en complexe zaken helder te communiceren!

Square_Notebook_Mockup_05.png

Voor wie is deze workshop?

De workshop is gericht op professionals die groepen begeleiden of aansturen. Mensen die complexe materie visueel willen communiceren voor meer aandacht, betrokkenheid en interactie tijdens bijeenkomsten.

​De workshop is interactief, uitdagend en persoonlijk. Ervaring met tekenen is niet nodig. Je leert basistechnieken om complexe informatie eenvoudig inzichtelijk te maken. 

iStock-1159038897.jpg

Innovatie-

managers

Coaches

Consultants

Facilitators

Proces-

begeleiders

Tribe leads

Product owners

Workshop_Pens.png

Waar gaan we aan werken?

We onderzoeken je specifieke uitdagingen en wensen om je persoonlijke visuele bibliotheek te ontwikkelen. Ten slotte behandelen we verschillende modellen om informatie te verbinden en effectief weer te geven.

 

Je verlaat de workshop met een lading praktische vaardigheden om zelf informatie te verhelderen. Je kan met een paar lijnen concepten verbeelden. Ook kan je kleur en lettertypes gebruiken om informatie visueel te ordenen. Met deze kennis en je persoonlijke visuele bibliotheek geef je bijeenkomsten een creatieve boost!

Wanneer:

Donderdag 24 februari 2022

van 10:00 tot 17:00

Waar:

The Works, Eemklooster

Daam Fockemalaan 22, Amersfoort

Inclusief lunch, schetsboek en set Sharpie stiften. Er is gratis parkeerruimte voor de deur. Deze workshop is in het Nederlands.

 

Deelnemers 4-6

Prijs: €480 ex. BTW

IMG_2370_2000.jpg
Hermen_Header copy.jpg

Over de trainer

Hermen is een ervaren visueel consultant. Hij helpt organisaties over de hele wereld bij het in kaart brengen van complexe uitdagingen. Door interactieve en visuele workshops betrekt hij mensen bij de ontwikkeling van heldere communicatie om samen verandering op gang te brengen!

De ervaring van honderden visuele workshops, trainingen en gastcolleges maken zijn trainingen uniek. Betrokkenheid en persoonlijke aandacht staan centraal in zijn werk, en dat maakt deze workshop sterk, relevant en leuk! Zien is geloven ;-)

bottom of page